همچنین انواع مختلفی از محصولات گوجه فرنگی مانند رب گوجه فرنگی که گوجه فرنگی غلیظ و پخته است.
آب گوجه فرنگی که به تنهایی یا به عنوان بخشی از آب سبزیجات فروخته می شود و گوجه فرنگی خشک شده ممکن است به تنهایی یا بسته بندی شده فروخته شود وجود دارد.
بسیاری از چاشنی ها از گوجه فرنگی بازار تهران به عنوان پایه استفاده می کنند، مانند کچاپ و سالسا.
هنگام خرید سس گوجه فرنگی تجاری، همیشه برچسب آن را بخوانید.
برخی از مارک های سس گوجه فرنگی حاوی مقدار زیادی شکر و سدیم هستند. درست کردن خودتان با گوجه فرنگی تازه یا کنسرو شده راه خوبی برای جلوگیری از این مواد اضافه شده است.
به دنبال گوجه فرنگی های تازه باشید که چاق و سفت با پوست صاف و براق هستند.
رنگ باید یکنواخت باشد. از گوجهفرنگیهای دارای بریدگی، کبودی، لکههای نرم یا کپکزدگی اجتناب کنید. گوجه فرنگی محلی از بازار کشاورز در فصل تابستان بهترین است
برخلاف تصور عمومی، گوجه فرنگی تازه را نباید در یخچال نگهداری کنید.
این می تواند گوشت را تبدیل به آرد و طعم آن کند به جای آن، گوجه فرنگی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
گوجه فرنگی های تازه را قبل از برش دادن به خوبی بشویید.
پس از برش خوردن گوجه فرنگی، آن را در یخچال نگهداری کنید و ظرف چند روز استفاده کنید. غذاهای حاوی گوجه فرنگی پخته شده را باید در یخچال نگهداری کرد و ظرف یک هفته مصرف کرد.
گوجه فرنگی اغلب در سالاد، سوپ، دیپ، سس و کاسرول استفاده می شود. می توانید گوجه فرنگی را به صورت خام یا پخته میل کنید.
برای طبخ گوجه فرنگی، تفت دادن، کباب کردن یا تفت دادن را در نظر بگیرید. بو دادن طعم و بافتی آبدار و غلیظ به دست می دهد.
برای تفت دادن، گوجه فرنگی را با روغن زیتون، سیر، فلفل قرمز و سایر گیاهان و ادویه جات مزه دار کنید.
میتوانید گوجهفرنگی برشته را بهصورت ساده بخورید یا آنها را برای سس گوجهفرنگی پوره کنید یا بهعنوان رویهای برای گوشت، مرغ یا ماهی کبابی، پخته یا کبابی مصرف کنید.