سیب درختی 1401 سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است که همگی برای سلامت انسان مفید هستند.
آنها همچنین مجموعه ای از آنتی اکسیدان ها را به منبع قابل اعتماد ارائه می دهند. این مواد به منبع مطمئن کمک می کنند تا رادیکال های آزاد را خنثی کنند.
رادیکال های آزاد مولکول های واکنشی هستند که می توانند در نتیجه فرآیندهای طبیعی و فشارهای محیطی ایجاد شوند.
اگر رادیکال های آزاد بیش از حد در بدن انباشته شوند، می توانند باعث استرس اکسیداتیو شوند.
این می تواند منجر به آسیب سلولی شود. آسیب سلولی می تواند به طیف وسیعی از شرایط، از جمله سرطان و دیابت کمک کند.
سیب با توجه به مصرف گسترده آن، به ویژه در شمال اروپا و ایالات متحده، منبع مهمی از آنتی اکسیدان ها است.
بخش های زیر به تحقیقات قبلی در مورد مزایای بالقوه سیب برای سلامتی نگاه می کند.
درباره منابع غذایی خوب آنتی اکسیدان ها بیشتر بدانید.
خوردن یک رژیم غذایی غنی از میوه ها، مانند سیب، ممکن است برای سلامت روان فرد مفید باشد.
یک بررسی سیستماتیک در سال 2020 نشان داد که مصرف میوه ها و سبزیجات ممکن است تأثیر مثبتی بر سلامت روان افراد داشته باشد. محققان توصیه کردند که فرد حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات در روز بخورد تا از فواید آن بهره مند شود.
مطالعهای در سال 2019 که شامل مهاجران در کانادا بود، نشان داد که مصرف بیشتر میوه و سبزیجات، احتمال تجربه اختلالات اضطرابی و خلقی را در شرکتکنندگان کاهش میدهد.
شرکت کنندگان همچنین افزایش سلامت روان را گزارش کردند.
بهترین رژیم غذایی برای سلامت روان چیست؟ در اینجا پیدا کنید.
سیب حاوی بسیاری از مواد مغذی است که ممکن است خطر سکته را کاهش دهد.
یک سیب با اندازه متوسط با قطر حدود 3 اینچ و وزن 169 گرم (گرم) 4.06 گرم فیبر مورد اعتماد را تامین می کند.
این حدود 11 تا 14 درصد منبع مورد اعتماد نیاز روزانه یک بزرگسال بسته به سن و جنس آنها است.
مزایای خوردن یک رژیم غذایی مغذی چیست؟
یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که خوردن دو سیب خام در روز به مدت 8 هفته باعث کاهش سطح کلسترول در افراد سالم می شود. با این حال، نوشیدن آب سیب شفاف تاثیر مشابهی نداشت.